CLASS SCHEDULE

Monday
Time Class Duration Instructor
07:30 AM Movin' and Groovin' 30mins Char
08:30 AM HIGH Fitness 60mins Kiku
09:30 AM Cardio Fuse 60mins Ashley
10:30 AM HIIT 60mins Kate
10:30 AM Kidz Kan Too 60mins Mylee
11:30 AM Silver Sneakers 60mins Kate
12:30 PM Pump 60mins Kate
07:00 PM High Low 60mins Ash & Jess
Tuesday
Time Class Duration Instructor
07:30 AM Movin' and Groovin' 30mins Char
08:30 AM HighFit 60mins Kiku
09:30 AM Yoga 60mins Kiku
10:30 AM Barre 60mins Jess
11:30 AM HIGH Fitness 60mins Kyla
11:30 AM Fit Kidz 60mins Mylee
12:30 PM Gentle Yoga Flow 60mins April
01:30 PM STILL Movin' and Grovin' 30mins Char
07:00 PM Strong Nation 60mins Anna
Wednesday
Time Class Duration Instructor
07:30 AM Movin' and Groovin' 30mins Char
08:00 AM Arms & Abs 30mins Cheryl
08:30 AM High Low 60mins Cheryl
09:30 AM HIGH Fitness 60mins Ashley
10:30 AM Barre Sculpt 60mins Ashley
10:30 AM Shine 60mins Lacey
11:30 AM Silver Sneakers 60mins Kate
12:30 PM Pump 60mins Kate
07:00 PM Shine 60mins Lacey
Thursday
Time Class Duration Instructor
07:30 AM Movin' and Groovin' 30mins Char
08:30 AM 60mins Anna
09:30 AM Yoga 60mins April
10:30 AM Zumba 60mins Anna
11:30 AM Fit Kidz 60mins Mylee
11:30 AM HIGH Fitness 60mins Kiku
12:30 PM Gentle Yoga Flow 60mins April
07:00 PM Pump 60mins Kate
Friday
Time Class Duration Instructor
07:30 AM 30mins Char
08:00 AM Arms & Abs 30mins Cheryl
08:30 AM HighFit 60mins Cheryl
09:30 AM Barre 60mins Jess
10:30 AM HIIT 30mins Kate
10:30 AM Shine 60mins Lacey
11:30 AM Zumba Gold 60mins Anna
Saturday
Time Class Duration Instructor
08:00 AM High Low 60mins Cheryl
09:00 AM Yoga 60mins Cheryl